Dit traditionele en ambachtelijke restaurant, al 30 jaar gerund door Xavier en Alain de Vielder, besteedt bijzondere aandacht aan originaliteit en verse, seizoensgebonden producten. Het menu biedt een gastronomische en zorgvuldig bereide keuken die voortdurend wordt vernieuwd.

Classificatie en labels

  • Le petit futé
  • Maître Restaurateur
  • Qualité Tourisme
  • Qualité Sud de France
  • Vignobles et Découvertes

Het restaurant

  • De chef-kok DE VIELDER heet u welkom

Culinaire specialiteiten

  • Mediterrane gerechten
  • Traditionele gerechten
  • Schaal- en schelpdieren
  • Franse regionale keuken

Activiteiten

Soorten

  • Eettent

Capaciteit

  • 2 salle(s)
  • 2 kamer(s) met airconditioning
  • 220 gedekt maximum
  • 1 vergaderzaal(en)

Opening

Van 01 januari naar 31 december
Lundi Geopend door 12h naar 14h30 en van 19h naar 22h
Dimanche Geopend door 12h naar 14h30 en van 19h naar 22h
Jeudi Geopend door 12h naar 14h30 en van 19h naar 22h
Samedi Geopend door 12h naar 14h30 en van 19h naar 22h
Vendredi Geopend door 12h naar 14h30 en van 19h naar 22h
De vestiging is gesloten tijdens deze periode

Tarieven

Formule 17 € - 22,50 €
A la carte 5,50 € - 34,50 €
Kindermenu 14,50 €

Betaalmethoden

  • Bankpas Carte Bleu
  • Contant

Diensten

Uitrusting

  • Bar
  • Hoge stoel/ophoogkussen
  • Airco
  • Privé parkeerplaats
  • Terras
  • Verwarmd terras
  • Besloten terras

Diensten

  • Spijskaart
  • Internet aansluiting
  • WiFi aansluiting
  • Kindermenu
  • Dagschotel

Beoordelingen van klanten